Tai Delfi patvirtino Marijampolės savivaldybės Komunikacijos skyriaus vedėja Neringa Tumelienė.

„K. Dvylio paskutinė darbo diena buvo kovo 15. Iš pareigų pasitraukė savo paties prašymu, neįvardindamas priežasčių“, – teigiama jos atsakyme.

Konsultavo apsimetęs chirurgu

Delfi praėjusią savaitę pranešė, kad Kaune veikianti plastinės chirurgijos klinika „DRS klinika“ neseniai sulaukė šokiruojančios žinios: socialiniuose tinkluose moterį užkalbinęs vyriškis pasiūlė nemokamai pasinaudoti klinikos paslaugomis, o vėliau, apsimesdamas šios klinikos gydytoju, paprašė atsiųsti krūtų ir lytinių organų nuotraukų.

Iš plintančių ekrano nuotraukų matyti, kad šis vyras – Marijampolės politikas K. Dvylys.

Teigė sulaukęs grasinimų

K. Dvylys Delfi sakė, kad kaltinimai neatitinka tikrovės.

„Aš negaliu pasakyti, ar paskyros buvo nulaužtos, ar į jas įsilaužta, ar dar kažkas, bet kai kurie kaltinimai, ypač tas susirašinėjimas, jis yra absurdiškas“, – sakė jis.

Politikas tęsė, kad nėra sunku paimti viešai prieinamą nuotrauką, sukurti netikrą anketą ir padaryti tokį susirašinėjimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją