Šią savaitę buvęs Konstitucinio Teismo (KT) pirmininkas, Vytauto Didžiojo universiteto Teisės fakulteto dekanas paskelbė į prezidento rinkimus kandidatuosiantis kaip Laisvės partijos kandidatas.

Interviu Delfi teisininkas teigė, kad ši partija jam artima pagal vertybes. D. Žalimas nesibaimina, kad susisaistymas su viena politine jėga atstums dalį rinkėjų.

„Aš manau, kad idėjos, kurias pateiksiu, tikrai priimtinos ne vienai partijai, jos turėtų būti priimtinos apskritai visiems“, – tikina jis.

D. Žalimas itin kritiškai vertina dabar prezidento pareigas einantį G. Nausėdą, sakydamas, kad su jo prezidentavimu turime 19 a. stereotipų, tam tikrus savanaudiškus sprendimus ir darbą dėl reitingų.

Pokalbyje su Delfi D. Žalimas prisiminė senus laikus, kai priklausė konservatorių partijai, ir papasakojo, kodėl nusprendė kandidatuoti dabar, o ne po penkerių metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)