Kaip skelbiama reportaže, po nakties reanimacijoje kūdikis buvo perkeltas į paprastą palatą, ligoninėje ją prižiūri močiutė.

Kūdikio motina gyvena Radviliškyje. Ji, pranešė žinios, prieš vaikui patenkant į medikų rankas girtavo, moteriai nustatytas beveik 1,5 promilės girtumas. Jau žinoma, kad moteris girtavo dar su keliais vyrais. Kaip teigiama reportaže, iš nesaugių namų kūdikį ir paėmė močiutė.

„Kadangi mergaitė buvo labai nerami, močiutei kilo įtarimas, kad gali būti kažkokios sveikatos problemos, kreipėsi į medikus ir buvo diagnozuota, kad mergaitei yra lūžęs šlaunikaulis. Tada medikai informavo pareigūnus ir buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas“, – LNK žinių žurnalistams teigė Šiaulių apskrities policijos atstovė Gailutė Smagriūnienė.

Pareigūnai aiškinsis, kas ir kaip sužalojo mažylę. Anot policijos atstovės, motina turi net kelias versijas, bet pareigūnai kol kas jų neįvardija, tik teigia, kad kai kurios jų net nerealios.

„Policijos pareigūnai nuvyko pas motiną, tačiau motina buvo neblaivi, jai nustatytas girtumas ir bendrauti su ja nepavyko. Šiandien su mama kontaktuoja policijos pareigūnai, tačiau versijas ji kelia labai įvairias ir net nerealias“, – pirmadienį žurnalistams teigė G. Smagriūnienė.

Moteris dar turi keturis vaikus, tačiau dėl apribotų teisių ji savo atžalų neaugina. Medikų rankose atsidūręs kūdikis vis dar gyveno su motina, tačiau vaiko teisių apsaugos specialistai, teigiama reportaže, vertins grėsmės lygį šeimoje.