Pirminiais duomenimis, į politiko automobilį atsitrenkė taksi. Kandidatas į prezidentus vyko su keliais partijos „Vardan Lietuvos“ nariais.

G. Jeglinskas Delfi patikino, kad jis ir visi komandos nariai, kurie vyko kartu, yra sveiki.

„Mane vežė ir va. Esam visi sveiki, dabar laukiame policijos. Avarija įvyko prie gėlių turgelio, nelabai galiu kalbėti“, – sakė „Lexus“ automobiliu vykęs politikas.


Policijos pareigūnų duomenimis, susidūrė „Lexus“ ir taksi automobiliai. Pagalbos skambutis Bendrąjį pagalbos centrą pasiekė iš „Lexus“ automobilyje įrengtos „eCall“ sistemos.
Netrukus paaiškėjo, kad sužalotųjų nėra, tačiau kilo ginčų, kuris vairuotojų kaltas.

Per avariją automobilis „Lexus“ kaip reikiant apgadintas.

Kaltės pripažinti nenorėjęs taksi vairuotojas galiausiai pripažino kaltę, kai policijos pareigūnai paklausė, kuris vairuotojų rikiavosi į kitą eismo juostą.

Po smūgio į šoną „Lexus“ atsidūrė priešpriešinio eismo juostoje. Laimei, tuo metu ja nevažiavo automobiliai ir tragiškų pasekmių išvengta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)