Kartu su K. Kriščiūno ir jo tuometine visuomenine padėjėja Z. Zalagėnaite teisiami „Automobilių stovėjimo aikštelės“ direktorius Algimantas Puidokas, „Panemunės būtų ūkio“ vadovas Tomas Pilvinis bei šios įmonės mechanikas Juozas Rauchas.

DELFI primena, kad K. Kriščiūnas buvo sulaikytas šių metų sausio 16-ąją. Tuo pat metu buvo sulaikyta ir Z. Zita Zalagėnaitė bei du Kauno miesto savivaldybei priklausančių įmonių vadovai - T. Pilvinis ir A. Puidokas.

K. Kriščiūnas Kauno miesto savivaldybėje kuravo aplinkos gerinimo ir ekologijos sritis, ekonominę plėtrą ir investicijas, miesto ūkio klausimus, vykdė savivaldybės turto ir statybų priežiūrą.
Taip pat vicemeras kuravo urbanistikos ir architektūros bei verslo skatinimo ir sąlygų verslo plėtrai sudarymo sritis.

Įtariama, kad K. Kriščiūnas sąskaitas už asmeninio automobilio remontą siųsdavo apmokėti savivaldybės įmonei "Automobilių stovėjimo aikštelės", o jos vadovai pernelyg nesipriešino.
K. Kriščiūno visuomeninė patarėja Z. Zalagėnaitė, einanti aukštas pareigas „Kauno energijoje”, galėjo pasinaudoti „Panemunės butų ūkio” darbuotojų paslaugomis - šios savivaldybės įmonės specialistai be užmokesčio galimai dirbo kaunietės namuose įvairius remonto darbus.
Antradienį teisme K. Kriščiūnas dar kartą pareiškė, esą ši istorija yra politinis susidorojimas.

Beje, lapkričio 14-ąją Kauno miesto apygardos teismas leido K. Kriščiūnui grįžti į Kauno miesto tarybą. Tuomet teismas patenkino politiko skundą dėl nušalinimo iš pareigų. Kauno taryboje K. Kriščiūnas nedirbo nuo šių metų vasario 15-osios, kai nuo pareigų buvo nušalintas dėl galimos korupcijos.