„Kas tikrai negalėtų būti mūsų koalicijos partneriais, tai konservatorių partija. O daugiau nebus jokių komentarų. Manau, kad vaivorykštinė (koalicija, aut. p.) yra neįmanoma“, – laidoje sakė V. Blinkevičiūtė.

Ji teigė, kad partija įvertino, kaip valdančioji Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (TS–LKD) dirbo šią kadenciją.

„Ir neduok, Dieve. Ir čia ne mano pasakymas, čia Lietuvos žmonių. Yra didžiulis nepasitikėjimas jais. Nes kažkas jiems nesiseka, nesiklijuoja. Pasižiūrėkite, įsivardijo jie sau kaip vieną pagrindinių dalykų, kad tikrai imsis mokesčių reformos. Nieko nesigavo.

Jų pagrindinis naratyvas buvo šalies saugumas, gynyba, visuotinis šaukimas. Ką jie padarė? Ketvirti metai eina... O gi nieko“, – laidoje „Delfi interviu“ teigė LSDP partijos lyderė V. Blinkevičiūtė.

Visą laidą „Delfi interviu“ žiūrėkite trečiadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)