Vilniuje, pasak jo, partija tikisi turėti didžiausią frakciją, taip pat viliamasi, kad į antrąjį rinkimų turas pateks Laisvės partijos kandidatas į merus Tomas Vytautas Raskevičius.

„Mes ambicijas turėjome gana dideles ir komunikavome. Žinoma, turėdami merą ir didžiausią frakciją, natūralu, kad norėjome pakartoti tai, o kaip bus, pažiūrėsime, vilniečiai balsavo“, – kalbėjo A. Armonaitė.

Taip pat, anot jos, viliamasi, kad rinkimai bus sėkmingi Elektrėnuose, kur į merus eina Laisvės partijos kandidatė Silva Lengvinienė.

Aušrinė Armonaitė

„Manome, jog Silva Lengvinienė Elektrėnuose gali laimėti mero postą, visur kitur, žinoma, norime turėti frakcijas, o Vilniuje – irgi patekti į antrąjį turą, žiūrėsime, kaip bus“, – komentavo A. Armonaitė.

Kandidatus į merus Laisvės partija iškėlė devyniose savivaldybėse, per praėjusius savivaldos rinkimus dabartinio Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus sąrašas taryboje iškovojo 17 mandatų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją