Kaip skelbia dienraštis, įtarimai ant radviliškietės konservatorės krito dėl galimo netinkamo savivaldybės pirkto turto naudojimo – esą iš J. Margaitienės kratų metu buo paimtas Radviliškio savivaldybės pirktas turtas, kuris anksčiau nurašytas kaip nebepataisomas ir turėjo būti sunaikintas.

Portalas 15min.lt taip pat skelbė, jog STT atlieka ikiteisminį tyrimą dėl galimo piktnaudžiavimo, dokumentų klastojimu, turto pasisavinimo.

„Lietuvos ryto“ žiniomis, pas J. Margaitienę rasti „iPhone“ telefonas ir planšetė bei nešiojamasis kompiuteris „Dell“. Šie daiktai anksčiau buvo nurašyti kaip esą nepataisomai sugadinti. Pati politikė dienraščiui tvirtino atsistatydinusi asmeniniu apsisprendimu.

„Tai akivaizdus, tendencingas politinis susidorojimas“, – ikiteisminį tyrimą apibūdino J.Margaitienė.

Konservatorė 2012-2022 m. Radviliškio savivaldybėje ėjo administracijos direktorės pareigas, o pačioje savivaldybėje dirbo nuo 1997-ųjų skirtingose pareigose. VRK anketoje nurodoma, kad ji taip pat yra Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų Radviliškio skyriaus pirmininko pavaduotoja. J. Margaitienė nesėkmingai dalyvavo rajono mero rinkimuose pavasarį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)