Teismo sprendimas nėra galutinis, tad nuteistieji dar turės galimybę jį apskųsti Aukščiausiajam teismui. Neabejojama, kad tokia galimybe, jie ir pasinaudos. 

Bet vertėtų kur kas giliau ir atidžiau pažvelgti į abiejų šioje byloje ryškiausiai skambėjusių veikėjų – E. Masiulio ir R. Kurlianskio istorijas. Šiandien korupcijos byloje nuteistais vyrais pradėjau domėtis daugiau nei prieš penkerius metus, kai rinkau medžiagą savo knygai apie tamsiausias lietuviško verslo paslaptis, Delfi Plius rašo Dailius Dargis.

Iškalbingos žinutės telefonuose

E. Masiulis – tiek daug žadėjęs, švytėjęs politiniame olimpe, reitingų viršūnėse, radijo bei televizijos eteryje, internetiniuose portaluose. Jam netgi aršiausi oponentai pranašavo didingą politiko ateitį ne tik Gedimino pr. 11 rūmuose, bet ir prezidentūroje. Tai tragiško likimo politikas, kurį tiesiogine to žodžio prasme „nupirko“ ir suvalgė verslas. Ir viskas dėl tos nelemtos dėžutės su Stumbro „tūkstantmetės“ degtinės buteliu.

Atvirai pasišnekėti su E. Masiuliu bandžiau ne kartą, tačiau kažkodėl jis vis nesiryžo atsiskleisti. Pirmąsyk susitikome 2016 m. balandį Seime esančiame E. Masiulio darbo kabinete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)