Pasirodo, jie užsisakė viešbutį ne Naujosios Zelandijos Eastbourne miesto, o tokio paties pavadinimo mieste Anglijoje, skelbia „The Dominion Post“.

Kaip papasakojo šeimos galva Michaelas Adendorffas, jis užsakė sau ir žmonai kambarį viešbutyje „Majestic Hotel“ Eastbourne. Vyriškis nenutuokė, kad susipainiojo ir užsakė viešbutį Anglijoje. Klaida paaiškėjo, kai sutuoktiniai bandė susirasti GPS navigacijoje savo viešbutį nedideliame Naujosios Zelandijos miestelyje.

Pietų Amerikos gyventojai ėmė teirautis miestelio gyventojų, kur yra viešbutis „Majestic Hotel“. Vaistinės darbuotoja paaiškino, kad jų miestelyje nėra tokio viešbučio, o mietas, kuriame jie užsisakė viešbutį yra Anglijoje.

Geraširdė moteris suteikė porai nakvynę savo namuose ir netgi nuvedė pavakarieniauti bei pažiūrėti Naujosios Zelandijos ir Tongos regbio komandų rungtynių. Turistai pabrėžė, kad jiems labai patiko visi Naujosios Zelandijos gyventojai, su kuriais susipažino, nepaisant to, kad jų apsirikimas visiems sukeldavo gardaus juoko.