„Pažadėjau savo vaikams, jog virtuvėje pastatysiu stebėjimo kamerą – ji padės įsitikinti, jog jų turimas žaislinis nykštukas atgyja“, - courtiemail.com.au pasakoja išradingas amerikietis.

Stebėjimo kamera įrašinėjo visą dieną. Iš mokyklos grįžę vaikai – didelei nuostabai ir džiaugsmui – pastebėjo, jog kamera užfiksavo paslaptingus įvykius tuščioje virtuvėje. Vaizdo įraše, kurį iš anksto sumontavo jų tėtis, vaikai pamatė, kaip nuo virtuvės stalo nušoka jų žaislinis nykštukas, atidaro sandėliuko duris ir paslaptingai dingsta.

C.Metzgerio vaikai buvo sukrėsti to, ką išvydo. Kai vaizdo įrašą amerikietis patalpino savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“, paaiškėjo, jog šis jo pokštas patiko ir daugumai internautų – jis surinko beveik 36 tūkst. „patinka“, keli tūkstančiai šia vaizdo medžiaga pasidalino.

Amerikiečio idėja visiems taip patiko, jog prieš šventes internetas tiesiog lūžta nuo panašių vaizdo įrašų, kuriuose pasirodo ne tik nykštukas, bet ir lėlė Barbė. Viename filmuke nykštukas apsimeta skandalingąja Miley Cyrus ir supasi ant eglės žaisliuko – panašiai kaip atlikėja dainos „Wrecking Ball“ vaizdo klipe.

Artėjant Kalėdoms, internete atsiranda vis daugiau filmukų šia tema. Visai neseniai Holivude sukurtas muzikinis kalėdinis klipas, prie kurio prisidėjo penkios bene garsiausios interneto pasaulio katės, tarp kurių buvo ir Katė Paniurėlė. Klipas vadinasi „Hard to Be a Cat at Christmas“ (Sunku būti katinu per Kalėdas).