Informuojama, kad 8 val. buvo gautas pranešimas, jog Vilniaus rajone, Riešės gatvėje, šalia mokyklos, automobilis partrenkė ir sužalojo du vaikus.

Į įvykio vietą nedelsiant buvo išsiųsti medikai bei policijos pareigūnai. Teigiama, kad vaikai ėjo į mokyklą.

Anot policijos, buvo partrenktas brolis (gim. 2009 m.) su sese (gim. 2015 m.). Apie nelaimę vaikų tėvui pranešė pravažiuojantis vyras.

Berniukas tėvui papasakojo, kad su sese nusprendė perbėgt gatvę ne per pėsčiųjų perėja, dėl to ir įvyko nelaimė.

Automobilį vairavęs vyras (gim. 1974 m.) pareigūnus informavo, kad jam važiuojant į gatvę netikėtai išbėgo du vaikai, jis nespėjo sustoti, dėl to juos kliudė. Anot vyro, po susidūrimo berniukas nušlubavo į kelkraštį, o mergaitė liko gulėti prie automobilio, ji buvo sąmoninga, tačiau nekalbėjo.

Abu mažamečius medikai išgabeno į ligoninę.

Partrenkta 9-metė mergaitė

Visai netrukus, 8.13 val., Vilniuje, Žėručio gatvėje, buvo partrenktas dar vienas vaikas.

Pirminiais duomenimis, mokyklos medicinos darbuotoja pranešė, kad raudonos spalvos automobilis partrenkė į mokyklą ėjusią 9 metų mergaitę.

Moteris pareigūnams teigė, kad eismo įvykio kaltininkas pasišalino.

Mergaitei taip pat prireikė skubios medikų ir pareigūnų pagalbos.

Po valandos įvykio kaltininkas pats atvyko į įvykio vietą ir policijai pranešė apie eismo nelaimę. Vyras pasakojo, kad važiuodamas kliudė mažametę mergaitę, ji anot vyro, pagalbos atsisakė ir nuėjo į mokyklą.

Automobilio vairuotojas teigė, kad policijai apie įvykį nepranešė, nes su savimi neturėjo telefono.

Įvykių aplinkybės tiriamos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)