Kaip informavo Policijos departamentas, apie žiaurų nusikaltimą pranešta gegužės 22 dieną, apie 8 val.

Teigiama, jog Vilniuje, Kibirkšties g., savo bute, rastas mirusios moters (gim. 1963 m.) kūnas su daugybiniais sužalojimais.

Pirminiais duomenimis, apie nelaimėlę pareigūnams pranešė GMP brigada. Atvykę medikai moteriai padėti jau nebegalėjo.

Įtariamasis neblaivus (0,85 prom.) (gim. 1985 m.) uždarytas į areštinę. Delfi duomenimis, sulaikytasis yra nužudytosios sūnus.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 129 str. 2 d. (nužudymas).

Papildyta:

Delfi susisiekė su Lietuvos Respublikos generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus specialiste Gintarė Vitkauskaitė-Šatkauskienė, kuri informavo, jog įtariamasis buvo suimtas.

Anot prokuratūros atstovės, ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo (pagal Baudžiamojo kodekso 129 str. 2 d. 3 p.) yra tęsiamas, vykdomi proceso veiksmai.

„Įtariamajam teismo nutartimi skirta kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėn.

Įtariamasis buvo žinomas policijai, anksčiau teistas dėl smurto artimoje aplinkoje“, – informavo G. Vitkauskaitė-Šatkauskienė.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją