Pelėdnagių seniūnas Valentinas Tamulis DELFI tvirtino, kad Aurelijaus B. sugyventinė 26-erių metų Lina C. šiuo metu yra Kauno medikų priežiūroje. Seniūno žiniomis, su didelį šoką patyrusia moterimi ir vakar, ir šiandien dirba psichologai. Šiuo metu du mažamečius vaikus praradusi mama dėl savo būklės negali komentuoti kruvinų įvykių. Seniūnas prašė visuomenės supratingumo.

Du vyresnieji šeimos vaikai, kuriems per plauką pavyko išvengti tėvo rankos, šiuo metu yra pas močiutę Jonavos rajone.

Prieš kruviną įvykį įtariamasis galėjo sugyventinę sumušti. Prokurorė patvirtino, kad moteriai yra nustatytas nežymus sveikatos sutrikdymas.

Po tragedijos Saviečių kaimo bendruomenės pirmininkė Rita Borinskijienė DELFI pasakojo, kad kaimo žmonės kalba, jog Aurelijus puolė Liną, tačiau šioji pabėgo iš namų. Kai moteris grįžo, vyresnieji vaikai jai pranešė, kad kūdikius tėvas sumetė į šulinį. Vyresnieji vaikai su šunimi slėpėsi šiene.

DELFI primena, esą dėl smurto šeimoje Lina C. dažnai išeidavo iš namų. „Anksčiau moteris išeidavo iš namų, buvo ieškoma. Kažkoks smurtas gal ir anksčiau buvo, kad ji išeidavo iš tų namų?" – pasakojo R. Borinskijienė.

Jos teigimu, Aurelijus užaugo Saviečių kaime, Lina kilusi kilusi Jonavos. Bet pora nelabai bendravo su kaimo žmonėmis. Daugiausia pora bendravo su daugiavaike šeima, įsikūrusia kaimynystėje.

„Jauni žmonės, dirbo žemę. Anksčiau tėvas gyveno irgi tvarkingai, turėjo karvę. Taip nebuvo, kad būtų blogai", - sakė pašnekovė. „Matyt, taip stipriai susipyko... Bet tas toks pyktis nepateisinamas", - sakė R. Borinskienė.