Iki uostamiesčio likus keletui kilometrų staiga atsisuko kairės pusės galinis ratas. Ratas aplenkė autobusą ir, peršokęs kelio atitvarą, pasišokinėdamas nuriedėjo į krovinių pervežimo įmonės „Vlantana“ teritoriją. Čia jis įveikė vielinę tvorą, ją apgadindamas, ir atriedėjo iki 2015 metais pagaminto vilkiko, kurį irgi nesmarkiai apgadino.

Autobusu į rungtynes su Klaipėdos „Granitu“ važiavo Utenos „Utenio“ futbolininkai.

Transporto priemonę klubas nuomojasi iš privačios įmonės, kurios paslaugomis naudojasi ir to paties miesto „Juventus“ krepšininkai, žaidžiantys LKL čempionate. Todėl autobusas pažymėtas krepšinio klubo simbolika.

Komanda stadioną pasiekė taksi automobiliais.

Techninės pagalbos specialistai, apžiūrėję gedimą, nustebo, nes varžtai nenudilę, nenupjauti, o visi tvarkingai atsisukę.

Pasak vairuotojo, paskutinį kartą ratai apžiūrėti ir priveržti pavasarį.

Tuo metu „Utenio“ atstovai po avarijos svarstė, kad jos priežastis – prieš žiemą pakeistos padangos.

Incidentas „Utenio“ futbolininkams šoko nesukėlė, o suteikė papildomo adrenalino, kurį jie išliejo aikštėje ir įveikė Klaipėdos komandą.

„Visi esame sveiki ir gyvi, nieko neatsitiko, dabar net juokinga. Važiuojant pajutome, jog kažkas ne taip, kažkaip mėto autobusą. Vairuotojas pasvarstė, kad gal čia vėjas turi įtakos. Ir staiga žiūrime pro langus, kaip pro mūsų autobusą rieda jo padanga. Vairuotojas tvarkingai sustabdė autobusą, buvo iškviestos kitos transporto priemonės ir stadioną pasiekėme tada, kaip buvo planuota“, – po varžybų pasakojo „Utenio“ futbolininkai.

Namo į Uteną jie grįžo tuo pačiu autobusu, nes kol vyko varžybos, visos techninės transporto priemonės problemos buvo pašalintos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)