Žmonių aukų vakarykščiuose gaisruose buvo išvengta, o ugnis tik siaubė gyventojų namus ir kitą jų turtą.

Pirmadienį ryte Kėdainių rajono Vainotiškių kaime užsidegė vieno aukšto su mansarda gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, pastatas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą sudegė laiptai, apdegė sienos, išdegė mansardoje įrengti du kambariai, nudegė medinės stogo konstrukcijos. Gaisro priežastys tikslinamos.

Taip pat ryte Šilutės rajone, sodo bendrijoje „Rasa“, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Gaisro metu išdegė veranda ir medinė namo apdaila, aprūko kambario siena. Įtariama, kad pastatas buvo padegtas.

Atšalus orams gyventojai daugiau ir intensyviau kūrena krosnis. Deja, jos ne visada būna tvarkingos, o ir kūrenant nesilaikoma visų priešgaisrinės saugos taisyklių. Tad sulaukiama ir gaisrų. Kėdainių rajono Nociūnų kaime vidurdienį užsidegė rekonstruojamas namas. Per gaisrą išdegė ir buvo nuardytos medinės stogo konstrukcijos bei stogas prie metalinio kamino.

Gyvenamojo namo perdengimas šalia kamino pirmadienį užsidegė ir Kazlų Rūdoje, Vasario 16-osios gatvėje. Gaisro metu išdegė perdengimas, aprūko sienos, vandeniu buvo sulietos patalpos.

Tauragės rajono Skaudvilės miestelyje vakar per gaisrą individualiame name užsidegė prie kamino apšiltinimo medinė apdaila. Gaisro metu apdegė kamino medinės konstrukcijos ir pastogės dailylentės.

Antradienio naktį Tauragės rajono Stragutės kaime užsiliepsnojo didelis mūrinis ūkinis pastatas. Gaisro metu nudegė pastato stogas, sudegė viduje buvusios 2 avys ir 4 ėriukai. Ugniagesiai iš degančio pastato išgelbėjo 10 avių. Gaisro priežastys aiškinamos.