Kaip šeštadienį rašo dienraštis „Lietuvos rytas“, praėjusį sekmadienį savo žmoną ir jos tėvą užpuolęs 34 metų jonaviškis Sergejus Bulatovas jau vaikšto laisvas. Ir ne tik – vos tik paleistas į laisvę jis atvyko ieškoti savo žmonos, nors prokurorai jam uždraudė prie jos artintis.

Šiurpus nusikaltimas Jonavos rajono Dumsių kaime įvykdytas praėjusio sekmadienio vakarą. L. Bulatova kartu su savo tėvu kauniečiu Romualdu Nutautu šventė sutuoktinio S.Bulatovo gimtadienį.

Išgėręs vyras nežinia ko įpyko – iš pradžių jis kumščiais ėmė daužyti savo žmoną. Tąkart moterį apgynė jos tėvas. Po to kivirčas iš kambario persikėlė į lauką – S. Bulatovas vėl bandė primušti žmoną, bet vėl buvo sutramdytas.

Tada vyras iš ūkinio pastato atsinešė motorinį pjūklą ir juo lyg kraupiame siaubo filme ėmė žaloti uošvį ir žmoną. Pasprukusi nuo sutuoktinio moteris paskambino draugei, o ši iškvietė pagalbą.

„Nors man buvo sužeista koja, iki draugės nubėgau pati. Ji mane nuvežė kelis kilometrus iki Dumsių geležinkelio pervažos, kur laukė medikai. Jie važiuoti į kaimą be policijos nedrįso – bijojo siautėjančio S. Bulatovo”, – to vakaro įvykius „Lietuvos rytui“ prisiminė L. Bulatova.

Moteris neslėpė, kad jos vyras yra kerštingas ir žadėjo atkeršyti. „Už ką? Už tai, kad jam gresia kalėjimas”, – verkdama ir sunkiai tvardydama emocijas vakar kalbėjo L. Bulatova.

Tuo tarpu Jonavos prokurorė Danguolė Smalskienė teigia, kad pas žmoną sugrįžęs S. Bulatovas nepažeidė jam skirtos kardomosios priemonės. Prokurorė dienraščiui aiškino, kad vyras grįžo tik pasiimti asmeninių daiktų. „Kad galėtų eiti į darbą“, – sakė ji.