Kontrabanda buvo gabenama lengvuoju automobiliu „Opel Insignia“. Vairuotojas turėjo puikų savo kelionės alibi. Pasak vairuotojo, jis iš Prancūzijos į Lietuvą grįžta iš darbų statybose.

Nors automobilio vairuotojas tikėjosi, kad jo alibi bus puikiai patvirtinęs jo automobilio bagažas – pilna statybose naudojamų įrankių ir įrangos komplektacija, tačiau kriminalistai turėjo išankstinės informacijos, kad minėtas vyriškis į Lietuvą gabena labai didelį kiekį kokaino.

Detalios automobilio patikros metu buvo aptikta negamyklinė ertmė, kurioje rasta ir paima 1 kilogramas narkotinės medžiagos – kokaino, kurio kaina juodojoje rinkoje būtų apie 100 tūkst. eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotikų kontrabandos bei disponavimo labai dideliu kiekiu narkotinių medžiagų. Teismo sprendimu vairuotojas suimtas trims mėnesiams. Tyrimas tęsiamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)