Šiaulių apskrities policija praneša, kad vaikui nustatytas nosies lūžis. Po medikų apžiūros mažametis gydomas namie.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Papildyta:

Šiaulių apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėjas Donatas Žakaris teigia, kad vaiko teisių gynėjai reaguoja į kiekvieną gautą pranešimą, ne išimtis ir šis atvejis.

„Gavę pranešimą iš policijos apie įvykį, vykome į šeimą. Kalbėjomės su nukentėjusiu vaiku bei jo šeima, pasiūlėme pagalbą. Šiuo metu teisėsauga tiria įvykio aplinkybes.

Jeigu pastebėjote, kad vaikui reikia pagalbos, kviečiame nelikti abejingais ir padėti ją rasti. Svarbu, kad vaikui atidūs būtų jo aplinkoje esantys žmonės – šeimos nariai, mokytojai, medikai, socialiniai darbuotojai ir kiti.“

Kilus klausimams, kviečiame žmonės raginami pasikonsultuoti su vaiko teisių gynėjais nemokamu tel. 8 800 10 800, taip pat galima rašyti žinutę interneto svetainėje Vaikoteises.lrv.lt esančiame pokalbių laukelyje.

Pranešti apie vaiko teisių pažeidimą galima artimiausiame vaiko teisių apsaugos skyriuje, užpildant formą Tarnybos interneto svetainėje arba skambinant bendruoju pagalbos numeriu 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)