Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Pasak liudininkų, lenktyniavo du automobiliai. Mačiusiųjų teigimu, mašinų greitis buvo apie 150 kilometrų per valandą. Pirminiais duomenimis, BMW neįtilpo pirmojoje juostoje, išlėkė į priešpriešinę ir rėžėsi į medį.

Ugniagesiai iš "BMW 528" galo ištraukė vieną lavoną, kitą - iš priekinės automobilio dalies. Dar vienas jaunuolis iš automobilio priekio ištrauktas leisgyvis, jį greitoji pagalba skubiai išvežė į ligoninę.

Penktadienio rytą paaiškėjo, kad vairavo Vilius C. (gim. 1991 m.), jis atsipirko tik galvos sumušimu, kūno nubrozdinimais. Oficialiai nepatvirtintais duomenimis, vairuotojas buvo girtas. Penktadienio rytą jis teigė nieko neatsimenantis.

Žuvusieji: Mantas Kvedaravičius, gim. 1991 m., ir Eivydas Pocius, gim. 1991 m. Vienas iš šių vaikinų dirbo užsienyje, trumpam buvo grįžęs į gimtą miestą ir po kelių dienų turėjo vėl išvykti.

Penktadienį Klaipėdos policijos pareigūnai atrado antrąjį naktinių lenktynių automobilį. Pasirodo, kad lenktyniavę automobiliai šonais susilietę nebuvo, po incidento taip pat BMW automobilio vairuotojas, važiavęs su drauge, apsisuko netoliese, prie Kruizinių laivų terminalo, ir grįžo į įvykio vietą. Bet ten vairuotojo draugė buvo supykinta pamatyto vaizdo ir jaunuoliai pasitraukė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2016)