Pirminiais Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, sužaloti penki žmonės. Bet vėliau ugniagesiai-gelbėtojai patikslino, kad greitosios pagalbos automobiliais į ligoninę buvo išvežti šeši. Iš viso į avariją patekusiuose automobiliuose buvo aštuoni žmonės, bet dviem iš jų, medikams apžiūrėjus vietoje, didesnės pagalbos neprireikė.

Ugniagesiai-gelbėtojai iš sudaužytų mašinų išvadavo keturis žmones. Vieną jie ištraukė iš "Chrysler Voyager", tris - iš "Škoda Octavia" (šiuo automobiliu važiavo penkiese, bet du išlipo patys). Iš "VW PAssat" abu jame buvę žmonės išlipo patys.

Dėl šios avarijos kelias tapo sunkiai pravažiuojamas, policija ribojo eismą.

Vėliau policija pranešė tikslesnius duomenis apie šią avariją. Automobilio „Chrysler Voyager“ 43 metų vairuotojas, esant slidžiai kelio dangai, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Škoda Octavia“, kurį vairavo 37 metų moteris. Po susidūrimo, nevaldomas „Chrysler Voyager“ atsitrenkė į „VW Passat“, kurį vairavo 38 metų vyras.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Škoda Octavia“ vairuotoja (politrauma) bei kartu važiavę 71-erių metų moteris (politrauma), 39-erių metų vyras (politrauma), 7-erių metų mergaitė (būklė stabili), 5-erių metų mergaitė (būklė stabili) ir automobilio „Chrysler Voyager“ 40-metė keleivė (politrauma), kurie dėl patirtų sužalojimų paguldyti į Kauno ligoninę.