Išnuomotus ir vogtus automobilius, pirminiais duomenimis, vairavo net kelių tautybių asmenys. Lietuvos pareigūnai gavę informacijos apie vagystes, tuoj pat leidosi ieškoti dar vieno „Mercedes-Benz“ automobilio. Operatyviai organizavę gaudynes policininkai jį rado penktadienį apie 16.40 val. Automobilis buvo paliktas Alytaus rajone esančiame Radžiūnų kaime. Vairuotojo šalia nebuvo, automobilis paliktas užrakintas.

Tiesa, paskui „Porsche Macan S“ suskubę pareigūnai po gaudynių išsiaiškino, kad automobilis nėra ieškomas kaip vogtas. Vokietijos pareigūnus domino vienas automobiliu važiavęs žmogus – vairuotojas, kuris įtariamas, prisidėjęs prie kitų automobilių vagystės.

Nuo Alytaus rajono automobilis lėkė Vilniaus link, tad į gaudynes žaibiškai įsitraukė ir sostinės pareigūnai. Persekiojamą automobilį Avižieniuose apsupo Reagavimo valdybos ir specialiosios paskirties skyriaus pareigūnai. Vokiškais numeriais automobilį vairavo 1994 m. gimęs vyras, kuris ir domino užsienio policijos pareigūnus.

Delfi šeštadienį išsiaiškino, kad „Porsche Macan S“ buvo keturi kelių tautybių žmonės, lietuvė buvo tik moteris. Kartu persekiotame ir sulaikytame automobilyje važiavo ir vaikas.

Pareigūnai autovežiu išgabeno automobilį, kitiems sulaikytiesiems teko persėsti į policijos pareigūnų automobilius.

Kiek tiksliai automobilių buvo pavogta paaiškės tyrimo metu, mat į paiešką įsitraukė ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT), ir policijos pareigūnai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)