Į įvykio vietą išskubėjo policijos pareigūnai, medikai ir ugniagesiai gelbėtojai. Paaiškėjo, kad susidūrė VW Golf ir taksi automobilis. Smūgio būta iš tiesų stipraus - taksi automobilis vertėsi.

VW Golf vairuotojo, teises turinčio vos vienerius metus, teigimu, jis važiavo Dariaus ir Girėno gatve ir suko į Šaltkalvių gatvę. Posūkio metu iš priešpriešos, Dariaus ir Girėno gatvės, atskriejo taksi automobilis.

Liudininkai DELFI žurnalistams pasakojo, kad susidūrimas buvo galingas. Jau beveik miegojom, kai išgirdom stiprų smūgį. Vaizdas pro langą buvo tragiškas. Taksi apvirtęs, rūksta dūmai ir atrodo tuoj sprogs , - teigė vienas liudininkų.

Vis dėlto taksi vairuotojui labai pasisekė. Jo traukti iš automobilio ugniagesiams gelbėtojams neprireikė. Šoko būsenos vairuotojas pats sugebėjo išlipti iš sutraiškytos taksi. Laimės kūdikis neturėjo net nubrozdinimų. Taksi vairuotojas buvo blaivus.

Tuo tarpu VW Golf ekipažas nebuvo labai patenkintas tokia eismo įvykio baigtimi. Nors visi išvengė sužalojimų, o apgadintas tik automobilio priekis, jaunuolis kartu su keleiviu bandė įrodyti savo nekaltumą. Nesuprantu, kaip tas taksi vairuotojas gali būti blaivus. Jūs pažiūrėkit į jį. Kaip blaivus gali po tokio smūgio net nesusižaloti, - piktinosi keleivis.

VW Golf vairuotojas sakė, kad tai pirmas jo eismo įvykis. Keleivis jam antrino tikindamas, kad nors vairuotojas jaunas ir nepatyręs, važiuoja atsargiai.

Įvykis tiriamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)