0 val. 17 min. policijai buvo pranešta, kad Gerosios Vilties gatvėje prie 40 numeriu pažymėto namo buvo apgadintas automobilis.

Eismo įvyko kaltininkas iš avarijos vietos pasišalino raudonu automobiliu. Įvykį pro langą matęs gyventojas teigė, kad bėglys nuvažiavo Savanorių pr. link.

Policija nurodytus požymius atitinkantį automobilį pastebėjo S. Konarskio g., netoli LRT pastato. Sustabdę ir apžiūrėję mašiną, pareigūnai aptiko apgadinimų: sulankstyti priekinis automobilio „Ford Mondeo“ buferis ir dešinys sparnas, išdaužtas žibintas.

Policininkai patikrino vairuotojo blaivumą, alkotesteris parodė 0 prom. Bendraujant su „Ford Mondeo“ vairavusiu vyru, pareigūnams kilo įtarimų, jog šiam sutriko sveikata. Buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai. 71-erių vairuotojas nuvežtas į ligoninę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją