Anot policijos, gruodžio 1 d., penktadienį, užregistruoti 55 eismo įvykiai, iš kurių: 8 įskaitiniai eismo įvykiai (kuriuose sužeisti 8 žmonės, įskaitant vieną nepilnametį). Vienas eismo įvykis dėl neblaivaus vairuotojo kaltės.

Nukentėjo nepilnametis

Pirminiais duomenimis, penktadienį, apie 7.06 val., Marijampolės apskr. VPK gautas pranešimas, kad kelyje Pilviškiai-Šakiai-Jurbarkas, apie 06.58 val., vyras (gim. 1957 m.) vairuodamas automobilį „VW Transporter“, Jurbarko kryptimi, galimai išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir kliudė ta pačia eismo juosta važiuojančią „Scania“ , kurią vairavo vyras (gim. 1975 m.) ir susidūrė su Pilviškių kryptimi atvažiavusia kita transporto priemone „Scania 420“, kurią vairavo vyras (gim. 1969 m.). „VW Transporter“ vairuotojas buvo pristatytas į Šakių ligoninės priėmimo skyrių.

Apie 11 val. 15 min., Vilniuje, Mindaugo g., krovininis automobilis „Man“, vairuojamas vyro (gim. 1989 m.), važiuodamas atbuline eiga, susidūrė su gale stovėjusiu automobiliu „VW Touran“, kurį vairavo moteris (gim. 1988 m.). Automobilis „VW Touran“ po smūgio taip pat susidūrė su gale stovėjusiu automobiliu „Chevrolet Trax“, kurį vairavo vyras (gim. 1968 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „VW“ keleivis (gim. 2009 m.), kuris, po medikų apžiūros, gydomas ambulatoriškai.

Apsivertė „WV Golf“

13.08 val. Radviliškio r., Rudžių k., kelyje Raseiniai-Baisogala, susidūrė automobilis BMW, kurį vairavo vyras, gim. 1997 m., ir „Toyota Hilux“, kurį vairavo vyras, gim. 1957 m.

Eismo įvykyje nukentėjo „Toyota Hilux“ vairuotojas, kuris gydomas Respublikinės Šiaulių ligoninės Neurochirurgijos skyriuje.

Apie 16.06 val. Marijampolės apskr. VPK gautas pranešimas, kad Marijampolės r. sav., Kūlokų k., Kūlokų g., apsivertė lengvasis automobilis „WV Golf“, kurį galimai vairavo vyras ( gim. 1988 m.).

Anot ugniagesių, „WV Golf“ buvo apsivertęs ant šono, viduje automobilyje buvo prispaustas vairuotojas. Stabilizavus automobilį, vairuotojas išlaisvintas, sąmoningas perduotas medikams. Vairuotojas po pirminės apžiūros VŠĮ Marijampolės priėmimo skyriuje, išgabentas į Kauno klinikas.

Apie 22.01 val. Marijampolės apskr. VPK gautas pranešimas, kad kelyje Marijampolė-Kaunas automobilis „Renault“ atsitrenkė į smėlio krūvą. Automobilį vairavo neblaivus (1,80 prom.) vyras (gim. 1982 m.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją