Pirmasis tai nustatė namo, šalia kurio įvyko avarija, šeimininkas, turintis nuosavą alkotesterį. Vairuotojas sutiko juo pasitikrinti, aparatas parodė 1,75 prom.

Kiek vėliau vairuotojas buvo patikrintas oficialiai - policijos alkotesteriu - 1,61 prom.

Avarija įvyko, kai nuo kalno Bistryčios gatve važiavęs vairuotojas nepasuko, o nuvažiavo tiesiai - automobilis trenkėsi į bordiūrą (prakirto padangą ir karterį, iš kurio išbėgo alyva), pervažiavo veją ir įstrigo gyvatvorėje prie šaligatvio.

Beje, ant galinės automobilio ašies viena padanga žieminė, kita - vasarinė.

Vairuotojas nenukentėjo. Jis pasakojo, kad su draugais ketvirtadienio vakare šventė Kovo 11-ąją, o penktadienio popietę važiavo į darbą. Nusistebėjus, kad po vakarykščio baliaus jam dar nustatytas toks didelis girtumas, vaikinas prisipažino, kad vakare prasidėjęs šventimas tęsėsi per naktį.

„Draugas atsinešė tikros rusiškos degtinės, iš Rusijos. Ilgai laikosi... Viskas nuo tos degtinės prasidėjo. Galvojom, išgersim po 100 gramų ir skirstysimės... Baigėsi linksmiau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)