Kaip informavo policija, šį vakarą, apie 21 val. 22 min., kelyje A-10, 16 km (Panevėžio r., Paįstrio sen.) susidūrė du sunkvežimiai.

Pirminiais duomenimis, vieno sunkvežimio vairuotojas buvo prispaustas.

Vyko gelbėjimo darbai.

Anot Policijos departamento, įvykio vietoje sunkvežimio vairuotojas žuvo.

Liudininkai Delfi informavo, kad važiuojant vilkikų kolonai į kelią iššoko stirna. Pirmas vilkikas bandė išvengti susidūrimo, todėl paspaude stabdžių pedalą, ko pasekoje į jį įvažiavo antras vilkikas.

Papildyta:

Šeštadienį policijos departamentas pateikė išsamesnės informacijos apie tragišką įvykį.

Kelio Panevėžys-Pasvalys-Ryga 16-ame km automobilis „Renault Magnum“ su puspriekabe, vairuojamas vyro (gim. 1995 m.), atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį ir stabdžiusį automobilį ,,Scania“ su puspriekabe, kurį vairavo vyras (gim. 1972 m.).

Per eismo įvykį žuvo automobilis „Renault Magnum“ vairuotojas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Policijos departamento duomenimis, balandžio 12 d. (penktadienį) užregistruoti 65 eismo įvykiai. Iš jų 15 įskaitinių eismo įvykių, kuriuose žuvo 1 žmogus ir sužeista 17 žmonių, tarp jų 3 nepilnamečiai.

Septynios avarijos įvyko dėl neblaivių vairuotojų kaltės.

Delfi dėkoja skaitytojui Vitalijui už nuotraukas ir vaizdo medžiagą!


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)