Pirminiais duomenimis, apie 21 val., ties posūkiu į Upytę kaktomuša susidūrė „Toyota“ ir „Renault“ lengvieji automobiliai. Viename važiavo trys žmonės, kitame vienas.

Pirminiais duomenimis, visi prispausti, tarp jų yra žuvusių. Kol kas jų tapatybės nenustatytos.

Įvykio vietoje šiuo metu dirba gausios gelbėtojų pajėgos: policija, keturi greitosios medicinos pagalbos ekipažai ir dvi ugniagesių komandos.

Įvykio liudininkais tapę pro šalį važiavę vairuotojai teigė, jog automobilių detalės buvo matyti nuskriejusios kone 50 metrų. Automobiliai sumaitoti.

Kelias kol kas nepravažiuojamas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų skyrius Delfi informavo, kad avarijos metu žuvo du žmonės.

Anot gelbėtojų, dar du žmonės buvo sužaloti. Vienas sužalotasis buvo išvaduotas iš sumaitoto automobilio be gelbėtojų pagalbos, kitą vadavo ugniagesiai.

Kiek vėliau Policijos departamentas pateikė daugiau informacijos. Pareigūnų duomenimis, eismo įvykio metu iš viso žuvo du žmonės: žuvo „Renault Espace“ važiavęs vyriškis (gim. 1972 m.) ir moteris (gim. 1994 m.).

„Renault Espace“ važiavęs vyriškis (gim. 1994 m.) ir „Toyota Prius“ vairuotojas (asmenybė nustatinėjama) sunkios būklės, išvežti į ligoninę.

Papildyta

Policijos departamentas pranešė, kad automobilis „Toyota Prius“, vairuojamas vyro (gim. 1984 m.), išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Renault Espace“, vairuojamu vyro (gim. 1972 m.).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d