Kaip DELFI sakė prekybos tinklo „Maxima“ komunikacijos vadovė Renata Saulytė, mergina „Eurovaistinėje“ į rankinę prisikrovė dantų pastos „Lacalut“ už 180 litų. Tai pastebėjusi vaistinės darbuotoja iškvietė apsaugą. Supratusi, kad yra demaskuota, vagilė metė rankinę ir spruko.

Policijos pareigūnų duomenimis, 12.18 val., vienas patrulis pastebėjo merginą, kuri bėgo nuo apsaugos darbuotojo iš prekybos centro „Maxima“, esančio Mindaugo g. 11.

Įbėgusi į kitoje gatvės pusėje esančio pastato automobilių stovėjimo aikštelę ir supratusi, kad nepaspruks, mergina nusprendė pasislėpti ir palindo po visureigiu „Toyota“. Nors visureigis gana aukštas, bėglė įstrigo, tad į pagalbą policijai teko kviesti ugniagesius. Tačiau, pasak įvykio liudytojų, atvykus gelbėtojams vagilė sugebėjo pati atsikabinti ir išlįsti iš po mašinos.

Sulaikytoji vagyste įtariama A. B. (gim. 1989 m.) nuvežta į trečiąjį policijos komisariatą.

Pasak pareigūnų, ši mergina jau daug kartų buvo sulaikyta dėl smulkių vagysčių iš parduotuvių. Ji gerai žinoma ir minėtosios „Maximos“ apsaugos darbuotojams - mergina dažnai ateina čia vogti - vagia viską: maistą, kosmetiką ir kt. Dažnai būna apsvaigusi nuo narkotikų.