Pareigūnai informavo, kad liepos 17 d., apie 9 val. 40 min., Lazdijų r., Noragėlių sen., Mankūnėlių k., neblaivus (2.15 prom. alkoholio) vyras (gim. 1948 m.), vairuodamas automobilį „Opel Zafira“ nepasirinko saugaus greičio ir nuvažiavo nuo kelio į gyvenamojo namo teritoriją, išlaužė 8 tujas ir iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Tą pačią dieną, apie 13 val. 18 min., Vilniuje, Salotės g., neblaivus (4,18 prom.) vyras (gimęs 1987 m.), neturintis teisės vairuoti transporto priemones, kai teisė vairuoti yra atimta, vairavo automobilį „Hyundai“.

Apie 18.20 val. Kaune, Pramonės pr. ir V. Krėvės pr. žiedinėje sankryžoje, automobilis „Mazda“, vairuojamas neblaivaus vyro (gim. 1974 m.), kliudė apšvietimo stulpą.

Dėl patirtų sužalojimų vyras pristatytas į gydymo įstaigą. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,88 prom.

Taip pat apie 20 val. Kalvarijos sav., Salaperaugio k., Ežerų g., degalinės teritorijoje, buvo rasta, nuvažiavusi į griovį, sunkiasvorė transporto priemonė „MAN“, kuriąvairavo neblaivus vyras (gim. 1981 m.). Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,14 prom.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją