Vilniuje per visą reido naktį užfiksuotas tik vienas rimtas pažeidimas. O. Milašiaus g. reikalavimui sustoti nepakluso BMW vairuotojas. Jis buvo persekiojamas, tačiau BMW pavyko atitrūkti ir dingti.

Bet netrukus Antakalnio g. pareigūnai, ieškoję bėglio, atkreipė dėmesį į pėsčiomis einantį jaunuolį, pas jį buvo surasti BMW dokumentai. Nors vaikinas nesakė, kur paliko automobilį, policininkai jį rado degalinės „Baltic Petroleum“ teritorijoje.

19 metų vaikinas niekada nėra turėjęs vairuotojo pažymėjimo. Už vairavimą neturint tam teisės ir nepaklusimą policijai įstatymai numato automobilio konfiskavimą (tai sprendžia teismas). Todėl BMW, įsigytas vos prieš kelias dienas, išvežtas į saugomą aikštelę.

Beje, iš šio jaunuolio teismas jau yra konfiskavęs vieną automobilį už tai, kad vairavo neblaivus ir neturėdamas vairuotojo pažymėjimo. Tąsyk jis vairavo draugo automobilį.

Penktadienio rytą Vilniaus apskrities kelių policijos valdybos pareigūnai atvyko į Trakus. Čia įkliuvo du dviratininkai. Vienas „įpūtė“ 0,3 prom., o kitas 0,49 prom. Pastarasis važiavo į paštą pasipuošęs geltona liemene su atšvaitais ir degtinės „Sobieski“ logotipu ant nugaros.

Iki rytinio reido pabaigos likus dešimčiai minučių buvo sustabdyta „žalialapė“ vairuotoja (gim. 1996 m.). BMW vairavusiai merginai nustatytas lengvas girtumas - 0,8 prom. Pamačiusi alkoholio matuoklio rodomus skaičius mergina susirūpino: „Kas dabar bus? Labai nenoriu pas buvusį instruktorių sugrįžti“.