„Vaduoti nieko nereikėjo, ugniagesiai tik padėjo išlipti [iš transporto priemonės – ELTA],“ – Eltai sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė.

Susidūrė vilkikas ir mokinius vežęs autobusas

„Pirminiais duomenimis, autobusas, vežęs vaikus, susidūrė su vilkiku kelyje Vilnius–Molėtai, 68 kilometre, ties „Abromikos“ degaline“, – sakė Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Violeta Ginaitienė.

Į įvykio vietą išsiųstos Molėtų miesto priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Nukentėjo 4 vaikai, 2 mokytojai ir autobuso vairuotojas. Pirminiais duomenimis, dėl avarijos kaltas autobuso vairuotojas, nepraleidęs pagrindiniu keliu važiuojančio sunkvežimio.

Tuo metu kelyje dirbęs vyras teigia matęs, kad autobusas, važiuodamas į Utenos puse, nepraleido atvažiuojančio vilkiko , vilkikas rėžėsi į autobusą šoną.

Vaikai iš Vilniaus dalyvavo ekskursijoje Molėtų apylinkėse.

Susidūrė vilkikas ir mokinius vežęs autobusas

Tapote įvykio liudininkais? Kviečiame pranešti el. paštu pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)