Generalinė prokuratūra praneša, kad toks sprendimas priimtas siekiant, kad būtų gauti visi išsamūs bei objektyvūs duomenys apie faktines įvykio aplinkybes ir visuomenei nekiltų jokių abejonių dėl nešališko ir detalaus šio tragiško įvykio ištyrimo.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja, jį organizuoja ir kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūra.

Primename, kad gruodžio 12 d. Vilniaus apskr. VPK pareigūnai atvyko iškvietime nurodytu adresu Vilniaus rajone, vienas iš pareigūnų panaudojo tarnybinį šaunamąjį ginklą, dėl ko žuvo įvykio vietoje buvusi moteris.


Šiuo metu detalesni ikiteisminio tyrimo duomenys apie įvykio aplinkybes, tarnybų darbo organizavimą bei kiti yra neskelbtini.

Atsižvelgdami į tai, kad šis įvykis sukėlė didelį rezonansą visuomenėje, išsamesnė informacija apie nustatytas reikšmingas aplinkybes bus paskelbta vėliau, kai tai neturės neigiamo poveikio tyrimo sėkmei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)