AlytusPlius.lt praneša, kad jauna moteris buvo nuvykusi pasisvečiuoti pas savo ilgametį draugą.

Pirminiais duomenimis, metro laukusią alytiškę staiga ištiko epilepsijos priepuolis ir ji krito ant bėgių, o tiesiai ant jos lėkusią metro nespėta sustabdyti.

Žuvusiąją draugui atpažinti padėjo ant jos kūno buvusi tatuiruotė.

Portalas newhamrecorder.co.uk. apie tragišką merginos žūtį pranešta praėjusią savaitę, spalio 16 d. Popietę Londono geležinkelių keleiviai susidūrė su eismo sutrikimais, kadangi po vienu traukiniu buvo rasta negyva moteris.

Moters asmenybė ne iš karto buvo nustatyta. Spalio 21 d., 15. 48 val. vietos laiku, Startforde, Doklando lengvųjų traukinių linija nuo stoties „Stratford International“ iki „West Ham“ laikinai uždaryta.

Į nelaimės vietą buvo iškviesti medikai, tačiau jie atvykę nustatė, jog moteris nebegyva.

Doklando lengvųjų traukinių atstovas Rory O Neillas pranešė, kad traukinių eismas vykdomas normaliai tarp „Bank“ ir „Lewisham“, „Stratford“ ir „Canary Wharf“, „Bank“ ir „Woolwich Arsenal“, „Tower Gateway“ ir „Beckton“ bei „West Ham“ ir „Beckton“ stočių.

Didžiosios Britanijos transporto policijos atstovas spaudai sakė: „Incidentas šiuo metu laikomas nekeliančiu įtarimų, koroneriui bus paruošti dokumentai. Siekiant nustatyti moters tapatybę ir informuoti jos šeimą, vykdomos apklausos“.

Po incidento buvo nustatyta, kad žuvusioji - lietuvė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)