Sustabdė pagarsėjusį veikėją

Kauno policijos pareigūnai aplaužė jiems puikiai pažįstamo „kelių gaidelio“ sparnus. Antradienį, apie 17 val. 25 min. autostradoje Kaunas – Klaipėda patruliai sustabdė didžiuliu greičiu skriejusį ryškiai rožinės spalvos „Lamborghini“, kurį vairavo 27 metų kaunietis.

Turimais duomenimis, šis vairuotojas, mėgstantis savo automobilius pažymėti išskirtiniais numeriais „5UKA“, jau seniai siautėja Kauno gatvėse.

Policijos atstovai patikslino, jog antradienį sustabdyto „Lamborghini“ vairuotojas neturėjo teisės vairuoti – ji buvo atimta dėl anksčiau įvykdytų nusižengimų. Išskirtinis automobilis buvo neregistruotas, taip pat nedraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Šiam kauniečiui, kuris praeityje daugybę kartų baustas už Kelių eismo taisyklių pažeidimus, surašytas protokolas dėl vairavimo neturint teisės tai daryti, leistino greičio viršijimo, nedrausto bei neregistruoto automobilio eksploatavimo. Už šiuos nusižengimus jam gresia piniginės baudos, nes teisė vairuoti atimta jau anksčiau.

Kaune automobilis rėžėsi į stulpą, prispausti du žmonės

Chuligano biografijoje kraupi avarija ir bėgimas nuo policijos

Šis veikėjas spėjo ne kartą liūdnai pagarsėti. 2017 metais vairuodamas „Mercedes - Benz C63 AMG“ su britiškais numeriais „E 5UKA“ Tunelio gatvėje trenkėsi į stulpą ir pakibo virš geležinkelio bėgių. Tąkart vairuotojas rimtų sužalojimų išvengė, tą patį vakarą socialiniame tinkle pareiškė nesusižeidęs ir tikino pirksiąs tokį patį automobilį.

2016 metais policininkams teko vaikytis to paties kelių chuligano vairuotą „BMW“ su britišku numeriu „M5 5UKA“.

Raudondvario plentu be šviesų skriejęs kaunietis nuo policininkų bandė slėptis privačių namų kvartale, kur palikęs automobilį pabėgo. Vėliau jis kreipėsi į policiją pareikšdamas, jog kažkas pavogė jo striukę, kurioje buvo dokumentai, piniginė ir automobilio rakteliai, tačiau pareigūnai demaskavo bėglį.

Į areštinę nugabentas kaunietis teisinosi chuliganiškai vairavęs ir nuo policijos bėgęs, nes buvo nuobodu, trūksta veiklos ir nėra draugų. Kelių chuliganas kurį laiką buvo dingęs iš pareigūnų akiračio, ko gero gyveno užsienyje.

Kaune automobilis rėžėsi į stulpą, prispausti du žmonės

Į Kauną grįžęs su „Lamborghini“ įpročių nepakeitė

Liūdnai pagarsėjęs veikėjas grįžo šių metų kovą. Daugybę kartų baustas ir teisę vairuoti praradęs vyras savo elgesiu vėl gyrėsi socialiniuose tinkluose.

Užfiksuota, kaip kovo 8-ąją dieną Šilainių rajone jo vairuotas ryškios spalvos „Lamborghini“ didžiuliu greičiu vejasi policijos ekipažą.

Balandžio 1-ąją jis pasidalino vaizdo įrašu, kuriame matoma, kaip autostradoje išvystomas 200 km/val. viršijantis greitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)