Kaip ir ne kiekviena mergina ar moteris drąsiai susiruošia į vakarėlį pasipuošusi marškinėliais, ant kurių pavaizduoti aukštakulniai.

Kas įdomiausia, kad tokiais originaliais, o kai kada net skandalingais piešiniais išmargintomis kauniečių drabužių linijos kolekcijomis puošiasi ne tik drąsiai nusiteikę stiliaus mėgėjai, bet ir garsiausiai nuskambėję šių laikų Lietuvos kriminaliniai šulai.

Prieš keletą metų iš stiklinio teismo narvo į eilinį teismo posėdį susirinkusiems žurnalistams ir fotografams šypsojosi šiuo metu vis dar teisiamos Kauno Kamuolinių grupuotės vadeiva Giedrius Janonis, arba tiesiog Kamuolys. Tada akylesni žmonės užfiksavo ant vyriškio galvos juodą kepuraitę, kurią puošė pistoletas bei skaičius 3.

Taip įmantriai pasipuošusio Kamuolio nuotraukos buvo masiškai pasklidusios visoje šalies žiniasklaidoje. Kai kurie šias fotografijas išvydę žmonės netgi pamanė, jog galbūt liūdnai pagarsėjęs kaunietis reklamuoja kažkokio ypač galingo Meksikos arba Kolumbijos kartelio logotipais išmargintą, bet daugeliui menkai pažįstamą mados prekių ženklą.

Kone identiška kepuraite bandęs pasislėpti nuo fotografuojančių žurnalistų Kauno teismo salėje prieš kelias savaites pasirodė ir kitas pirmojo nuosprendžio Kamuolinių gaujos vyrams atėjęs išklausyti jiems priskiriamas veikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)