Pastarųjų metų statistika rodo, kad į Lietuvą ar kitas šalis įvežamos kokaino partijos vis dažniau tampa pelningiausia garsių nusikaltėlių ir abejotinos reputacijos bei praeities verslininkų preke.

Delfi Plius pristato rekordinius ir įmantriausiais būdais kvaišalų kiekius per visus nepriklausomos Lietuvos metus gaminusių, kontrabanda iš kitų šalių atvežusių ar kitaip realizavusių lietuvių gana spalvingas biografijas, kur šiandien jie yra ir kaip galiausiai susiklostė jų likimai.

Ne paslaptis, kad išplovę nešvariai gautus pinigus bei taip tapę legaliai veikiančiais verslo magnatais, kai kurie mūsų šalies šešėliniai veikėjai tiesiogiai arba per tarpininkus investuoja į jiems simpatizuojančius valdininkus, politikus, sporto funkcionierius.

Kiti iš narkotikų prekybos sukauptas lėšas skiria gana stabilų pelną garantuojantiems verslams – informacinių technologijų projektams (ypač kriptovaliutoms), nekilnojamojo turto statyboms, NT pirkimams bei pardavimams, automobilių perpardavimams, grožio salonams ar odontologijos centrams steigti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)