Panevėžio apskr. policija praneša, kad balandžio 7 d. apie 15 val. 35 min. Pasvalio r., kelyje Panevėžys–Pasvalys–Ryga, 47-ame km, automobilis „BMW X5“, vairuojamas Latvijos Respublikos piliečio (gim. 1971 m.), išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su iš priekio atvažiuojančiu automobiliu „Audi A4 Avant“, vairuojamu moters (gim. 1956 m.).

Per eismo įvykį žuvo „Audi“ vairuotoja. Moteris žuvo sumaitoto automobilio gniaužtuose.

Ugniagesiai gelbėtojai, panaudoję gelbėjimo įrangą, iš automobilio išlaisvino žuvusiosios kūną.

Per avariją sužaloti automobilio BMW keleiviai: vyras (gim. 1979 m.), kuris dėl šonkaulių lūžimo ir įvairių sumušimų paguldytas į ligoninę, moteris (gim. 1983 m.) dėl blauzdos sumušimo, suteikus med. pagalbą ligoninėje, išleista gydytis ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5. Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją