Ugniagesių duomenimis, eismo įvykio metu buvo susidūrusios 4 transporto priemonės: mikroautobusas, lengvasis automobilis ir du traktoriai, iš kurių vienas vilko kitą.

Iš mikroautobuso „VW Transporter“ išlaisvintas priekinėje keleivio sėdynėje sėdėjęs vyras.  Mikroautobuso vairuotoją ir išlaisvintą keleivį išsivežė medikai.

Po eismo įvykio ugniagesiai nuplovė kelio dangą, surinko išsiliejusius tepalus.

Po avarijos paaiškėjo, kad automobilis „VW Transporter“ ir techniškai tvarkingas, ir visi automobilio dokumentai yra, tačiau problemų turėjo pats vairuotojas - jam nustatytas 2,92 promilių girtumas. Be to 23 metų telšiškis nė neturi teisės vairuoti šią transporto priemonę. Įtariama, kad jis nepasirinkęs saugaus greičio, nesilaikė saugaus atstumo, todėl ir atsitrenkė į priekyje važiavusio traktoriaus „MTZ 82“ priekabą.

Įvykio metu buvo sužalotas automobilio „VW Transporter“ 19 metų keleivis (gyv. Telšiuose), kuriam Regioninėje Telšių ligoninėje diagnozuotas galvos smegenų sukrėtimas, tolesniam gydymui paguldytas į Traumatologijos skyrių.

Taip pat eismo įvykio metu buvo sugadinta traktoriaus priekaba bei pro šalį tuo metu važiavęs techniškai tvarkingas, draustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu automobilis „Audi A4“ (vairuojamas blaivios, turinčios teisę vairuoti 27 metų moters), kurį kliudė susidūrusių transporto priemonių detalės.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.