Kaip informuoja pareigūnai, rugpjūčio 24 d. apie 10.50 val. Kaune, kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, kryptimi Vilniaus link, Islandijos pl., priešais prekybos ir laisvalaikio centrą, automobilis „Tesla“ susidūrė su automobiliu „VW Golf“.

Tą pačią dieną apie 07.21 val. Kaune, Vakariniame aplink., automobilis „Toyota“, važiuodamas Akademijos link, kliudė kelio atitvarus ir išvažiavo priešais eismą bei apvirto, kur susidūrė su mikroautobusu „Mercedes-Benz“ bei automobiliu „Volkswagen“.

Gyventojus ar vairuotojus, mačiusius ar vaizdo registratoriais užfiksavusiais šiuos eismo įvykius, ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK Kelių policijos skyriaus pareigūnus telefonu 8 700 63386 arba rašyti el. p. darius.gelcys@policija.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją