Klaipėdos apskr. policijos komisariatas praneša, kad rugpjūčio 12 d. pareigūnai darbo turėjo nuo pat ryto.

Apie 08.40 val., Klaipėdos r. Karklės k., renginio apsaugos poste, apsaugos darbuotojas daiktų apžiūros metu pas 2001 m. gim. vaikiną, kelioniniame krepšyje rado plastikinį indelį.

Indelyje buvo 8 vienetai folijos lankstinukų su žalios spalvos, augalinės kilmės, specifinio kvapo, įtariama narkotine medžiaga.

2001 m. gim. vaikinas sulaikytas, pristatytas į Klaipėdos r. policijos komisariatą.

Apie 13.20 val., festivalio apsaugos poste apsaugos darbuotojas daiktų apžiūros metu pas 1995 m. gim. vyrą, kelnių kišenėje rado plastikinį indelį. Indelyje viduje rastas permatomas polietileninis maišelis su baltos spalvos, biria galimai narkotine medžiaga.

Apie 15.30 val. renginio metu, pareigūnams patruliuojant su tarnybiniu šunimi Naruto, palapinių teritorijoje, tarnybinis šuo rado įtariama narkotinių medžiagų.

Apie 19.00 val., festivalio apsaugos darbuotoja patikrinimo metu pas 2002 m. gim. merginą, rado dėžutę, kurioje buvo 2 žalios spalvos tabletės, kaip įtariama narkotinės medžiagos.

Taip pat rastos dvi suktinės. Mergina sulaikyta.

Apie 21.25 val., Klaipėdos r., Karklės k., automobilių aikštelėje, Klaipėdos apskr. VPK Viešosios tvarkos tarnybos pareigūnai pas 1991 m. gim. vyrą, rado folijos lankstinuką. Lankstinuke buvo baltos spalvos milteliai, galimai narkotinė medžiaga. Asmuo sulaikytas.

Apie 22.37 val., Klaipėdos r., Karklės k., automobilių aikštelėje, 1995 m. gim. vyras, numetė mažą plastikinį maišelį su baltos spalvos milteliais, galimai narkotine medžiaga.

Apie 23.55 val., Klaipėdos r., Karklės k., renginio dalyvių patikros poste, pas 1992 m. gim. vyrą rastos dvi dėžutės. Vienoje jų buvo plastikinis maišelis su dvidešimt raudonos spalvos tablečių. Kitoje dėžutėje buvo plastikinis maišelis su rudos spalvos medžiaga.

Dėl visų atvejų pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal LR BK 259 str. Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)