Rugsėjo 12-ąją, apie 12.45 val., prie Zarasų ir Paplaujos gatvių sankryžos A. Mišeikio „Range Rover“ trenkėsi į pirmąja juosta važiavusį sunkvežimiuką – kliudė jo galinės dalies dešinę pusę. Nė nestabtelėjęs visureigis nulėkė tolyn avarijos vietoje palikęs keletą savo detalių.

Visureigis nelėtindamas greičio nulėkė tolyn ir suko į Belmonto gatvę, kur galimybės įvažiuoti į pagrindinę gatvę laukė Seimo narys Julius Dautartas. „Range Rover“ kliudė politiko asmeninio „Volvo“ šoną ir nuskriejo toliau. 

Belmonto gatvėje automobilis trenkėsi į kelio ženklą, netrukus, ties policijos žirgynu, sulankstė ir išvertė dar vieno kelio ženklo stulpą. O paskui rėžėsi į kairėje kelio pusėje esantį betoninį elektros stulpą. Jį ne tik išvertė, bet ir nubloškė keletą metrų.

Metęs skersai gatvės sustojusį sudaužytą visureigį vairuotojas pabėgo. Pasak liudininkų, vyriškis netvirtu žingsniu nuėjo „Belmonto“ link. Anot liudininkus apklaususių pareigūnų, vairuotojas atrodė įtartinai, buvo panašu, kad jis apsvaigęs.

Kelių policijos valdybos vyresnysis tyrėjas Audrius Naudžiūnas DELFI patvirtino, kad praėjusį penktadienį A. Mišeikis atvyko pats. Jis prisipažino, kad vairavo visureigį ir padarė virtinę avarijų. Tačiau verslininkas teigė nežinąs, kodėl pabėgo iš avarijos vietos – esą automobiliui atsitrenkus į gelžbetoninį stulpą jis trenkėsi galva į statramstį ir po to nieko neatsimenąs. Atsigavęs tik namuose. Vairuodamas buvęs blaivus.

O anksčiau, kai daužėsi į automobilius ir kelio ženklus, nesustojęs iš baimės, nes neturi vairuotojo pažymėjimo. Teisės vairuoti A. Mišeikis neteko prieš metus už tai, kad atsisakė tikrintis blaivumą (praėjusių metų duomenimis, už eismo taisyklių pažeidimus jis jau baustas 18 kartų).