Minėtą dieną nuo 19.20 val. Elektrėnų policijos komisariate pasipylė Elektrėnų gyventojų pranešimai apie ant dviratininkų tako pastatytą automobilį "VW Passat", į kurį bando sėstis neblaivus vyriškis.

Policijos pareigūnų duomenimis, įvykio liudininkai nurodė, jog aplinkoje nesiorientuojantis vairuotojas, pastatęs automobilį ant dviratininkų tako, čia pat aibės žiūrovų akyse nusišlapino ir toliau ketino tęsti savo kelionę.

Įvykio vietoje sulaikytas vyriškis, atsisakęs pareigūnams pateikti dokumentus, ne tik iškeikė juos, bet ir pagrasino susidoroti bei atleisti iš darbo, nevykdydamas pareigūnų teisėtų reikalavimų, pasipriešino jiems įsikibdamas į uniformą.

Sulaikytas ir pristatytas į policijos komisariatą apsauginis dar ilgai nenurimo, atsisakė pasitikrinti neblaivumą ir apimtas agresyvumo vėl aktyviais veiksmais pasipriešino, o uždarytas į laikino sulaikymo patalpą bandė nugriauti komisariato sienas.

Kaišiadorių rajono gyventojui už nusišlapinimą viešoje vietoje, pareigūnų garbės ir orumo įžeidimą, teisėtų jų reikalavimų nevykdymą ir pasipriešinimą surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 174 str. ir 187 str. 1 ir 2 dalis.

Tai ne pirmas atvejis šiais metais, kai į Elektrėnų policijos pristatomas saugos tarnybos darbuotojas. Pareigūnams ne kartą teko susidurti su tokiais asmenimis, dalyvavusiais nusikaltimo ar kito teisės pažeidimo padaryme.