Viskas prasidėjo šeštadienį vakare Šilutės rajone, Saugų gyvenvietės pakraštyje. Žvyrkeliu „Nissan Primera“ automobiliu važiavęs 20-metis šilutiškis partrenkė keliu dviratį vedusį 38 metų vyriškį. Palikęs sužeistąjį vairuotojas nuvažiavo. Kartu su juo išvažiavo ir keleivė.

Ant kelio gulintį ir iš skausmo vaitojantį žmogų rado kito automobilio vairuotojas. Buvo iškviesti medikai ir policija. Pareigūnams sužeistasis papasakojo, kad jį partrenkęs automobilis sustojo. Pribėgo jaunuolis su mergina. Pamatęs, kad sužeidė žmogų, vairuotojas paragino merginą skubiai važiuoti. Ši prašė kviesti medikus, bet vairuotojas ją nusitempė į mašiną ir nurūko.

Tuo istorija nesibaigė. Įvykio vietoje buvę jaunuoliai pareigūnams pasakė, kad Sauguose prie parduotuvės stovi apdaužytas automobilis ir prie jo – girtas vaikinas. Pareigūnai nuvažiavę rado „Nissan“ nuimtu priekiniu ratu, tačiau vairuotojo niekur nesimatė. Nuleistas ratas gulėjo šalia automobilio.

Netrukus prie pareigūnų pribėgo jaunuolis ir pasakė, kad gretimoje gatvėje guli sužeista mergina, kurią išmetė iš važiuojančio automobilio.

Ant asfalto išmesta mergina skundėsi nebejaučianti kojų. Ji pasakė kas vairavo automobilį ir kad nevaldomo būdo girtas jaunuolis, važiuodamas iš avarijos vietos, ją išstūmė iš automobilio „Nissan“. Vairuotojo išmesta bendraamžė mergina greitosios pagalbos medikų išvežta į Klaipėdos ligoninę. Dėl patirtų sužalojimų paguldyta į reanimacijos skyrių.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pareigūnai ieško siautėjusio vaikino.