Penktadienį 19.38 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Švenčionių rajone, Magūnų seniūnijoje, tarp Pailgio ir Bezdonių geležinkelio stotelėmis, prie pervažos traukinys partrenkė ir mirtinai sužalojo moterį.

Į įvykio vietą išsiųstos buvo Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Policijos departamentas informuoja, kad traukinys valdomas mašinisto (gim. 1970 m.), partrenkė ir mirtinai sužalojo greta geležinkelio bėgių ėjusią merginą (gim. 2000 m.).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Žuvo dar viena moteris

Dar apie vieną kraupią žmogaus žūtį pranešta 21.07 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kaišiadorių rajone, Rumšiškių sen., Kertupio geležinkelio stotelėje traukinys partrenkė ir mirtinai sužalojo žmogų.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Kauno apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Kauno apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Policijos departamentas praneša, kad Kaišiadorių rajone, tarpstotyje Palemonas-Pravieniškės žuvusi auka taip pat yra moteris (gim. 1949 m.).

Pirminiais duomenimis, traukinys valdomas mašinisto (gim. 1958 m.), partrenkė ir mirtinai sužalojo ant geležinkelio bėgių sėdėjusią moterį (g. 1949 m.).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją