Policijos pareigūnai informuoja, kad sausio 9 d. 20 val. 49 min. į Vilniaus apskr. VPK Vilniaus m. 1 PK kreipėsi vyras (g. 1964 m.), kuris pareiškė, kad sausio 8 d. apie 17 val. Birštone, Karalienės Barboros al. 2, SPA centre, procedūrų metu, pavogtas jo rankinis laikrodisRolex Submariner“.

Užsienietis nuostolį įvertino apie 12 000 eurų.

SPA vadovė Jūratė Poškienė DELFI sakė, kad vyras apie laikrodžio dingimą jiems pranešė tik išvykęs. Kaip pasakojo J. Poškienė, iš pradžių paskambinęs į registratūrą vyras liepė darbuotojui vienam tuoj pat eiti ieškoti jo laikrodžio į kambarį ir patikrinti seifą, nė nekviesti SPA vadovų. Darbuotojui neradus laikrodžio nurodytoje vietoje, užsienietis jau pakeltu balsu dėstė SPA vadovei, kad darbuotojai, kuri darė masažą, tikrai parūpo brangus laikrodis.

„Vyras pas mus lankėsi su šeima, jis pas mus gyveno kelias dienas. Nemalonu, kaip kaltina darbuotojus, tikriname kamerų įrašus, kol kas nepastebėjome, ar vyras segėjo laikrodį, kai ėjo į procedūrą ar išėjo iš jos. Tikriname visus stebėjimo kamerų įrašas. Darbuotoja, kuri sužinojo, kad yra kaltinama vagyste, vos nenualpo“, - DELFI sakė J. Poškienė.

SPA vadovė sako, kad tikrinami visi įrašai ne tik dėl to pranešimo apie vagystę, aiškinamasi, ar vyras iš viso segėjo laikrodį būdamas SPA centre. Vadovė neslepia, kad labai nemalonu, kaip kaltina darbuotojus, grasina, o laikrodžio vertę telefonu nurodė apie 80 tūkstančių eurų. Vyras telefonu žadėjo vos grįžęs į Vilnių kreiptis į policiją. J. Poškienė patikino, kad laikrodžio ieškojo net vyro dėvėtame chalate, jis dar buvo kambaryje.

Kartu su užsieniečiu SPA buvusios moters apklausa pagaliau padėjo išsiaiškinti tiesą: poilsio ir sveikatingumo paslaugas teikiančio SPA darbuotojai apkaltinti nepagrįstai. Paaiškėjo, kad moteris surado sugyventinio laikrodį, kai jie jau buvo sugrįžę į namus.