Kaip informavo Policijos departamentas, balandžio 26 d., apie 15 val. 28 min., Kaune, Partizanų g., daugiabučio namo laiptinėje kilo gaisras, kurio metu apgadintos laiptinės grindys, sienos ir skardinės plokštės.

Anot ugniagesių, buvo gautas pranešimas, kad daugiabučio namo laiptinėje pilna dūmų. Atvykus paaiškėjo, kad namo 9-ame ir 12-tame aukštuose degė šiukšlės. Gaisrą užgesino patys gyventojai.

Įtariamas padegimas.

Tą pačią dieną, apie 23 val. 33 min., Plungėje, I. Končiaus g., daugiabučiame name kilo gaisras, kurio metu apdegė durų kilimėlis ir durys.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad buvo gautas pranešimas, jog daugiabučio namo laiptinėje pilna dūmų. Atvykus, išorinių gaisro požymių nesimatė. Namo 4-ame aukšte degė kilimėlis, esantis prie buto durų. Gaisro metu sudegė kilimėlis, apdegė medinės buto durys. Suveikė bute įrengtas dūmų detektorius.

Įtariamas padegimas.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal LR BK 187 str. 2 d. (turto sunaikinimas ar sugadinimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją