Moteris paslaptingai iš namų dingo kovo 7-ąją. Paliktas įjungtas televizorius, net nebuvo paėmusi su savimi telefono. Sunerimę artimieji kreipėsi į policiją ir visuomenę pagalbos, o po trijų dienų sulaukė skaudžios žinios.

Penkiasdešimt šešerių moters kūnas rastas gimnazijos valgyklos sandėlyje. Ant kūno – akivaizdžios smurto žymės. Kaip informuoja LNK žinios, sulaikytas įtariamasis - keturiasdešimt septynerių Vytautas Mockus.

Vyras dirbo toje gimnazijoje, kur rasta nužudytoji. Vyras atliko ūkio darbus gimnazijoje. Būtent dėl jo didelės skolos P. Juškelienei įtarimai iš karto krito ant jo. Paieškų metu pareigūnai patiktino mokyklos vaizdo kamerų įrašus. Apsaugos vaizdo kameros užfiksavo, kaip įtariamasis su auka kartu atvažiuoja į mokyklą, o po kurio laiko išvyksta vienas.

Aukos sūnus žinių žurnalistui sakė, kad jo mamą matė ir gimnazijos darbuotojos.

Kaip DELFI sakė Vilniaus kriminalinės policijos pareigūnai, įtariamasis neteistas, iki šiol į policijos akiratį nebuvo patekęs, jį galima apibūdinti, kaip „normalų žmogų“. Pirminiais duomenimis, į areštinę uždarytas vyras prisipažino padaręs nusikaltimą, smūgiai buvę suduoti plaktuku.