Filmuotoje medžiagoje matosi, kad jaunas vyras laiko alkoholio butelį ir ginčijasi su pareigūnų. Nufilmuotas pareigūnas Vitalijus Vaitkevič kolegei pakomentuoja, kad tenka dirbti su „lochais“, o po kelių žodžių dar nukreipia dujų balionėlį į vairuotojo veidą.

Alkoholio butelį įsitvėręs jaunas vyras susiima už veido.

Ši istorija, anot Policijos departamento atstovo Ramūno Matonio, žinoma seniai. Maždaug prieš penkerius metus įkliuvęs girtas vairuotojas, šį šeštadienį Vilniuje su bičiuliais gavo baudą ir taip jau sutapo, kad vaizdo įrašą paviešinusį asmenį nubaudė tas pats pareigūnas.

„Vaizdo įrašas yra senas, apie jį žinoma. Tas pats vyras buvo šeštadienį nubaustas Saltoniškių gatvėje, aikštelėje, kur mėgsta burtis jaunimas. Aikštelėje buvo nubausti keturi asmenys“, – paaiškino situaciją R. Matonis.

Seną vaizdo įrašą paviešinusį asmenį nubaudė V. Vaitkevič. R. Matonis sako, kad taip, turbūt, bandoma atkeršyti policijos pareigūnui už išrašytą baudą.

Vyras su policija reikalų turėjęs ne vieną kartą. Jis talpina ir nuotraukas, kur trikoju matuojantiems pareigūnams demonstruoja sėdynę nusimovęs kelnes.