Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad iškvietimas į Šiaurės prospektą gautas 11.58 val.

Pirminiais duomenimis, susidūrė du automobiliai, sužeistų žmonių nėra. Pareigūno teigimu, eismo įvykis techninis – apie pabėgusius jo dalyvius informacijos policija dar neturėjo, ekipažas dirba nelaimės vietoje.

Nuotraukose iš avarijos vietos matyti tik „BMW“ visureigis aplamdytu priekiu ir išverstas perėjos ženklas. Internete netruko pasklisti informacija apie sprukusį vairuotoją, keliavusį „Peugeot“ automobiliu ir improvizuota socialinio tinklo naudotojų paieška jau žaibiškai duoda vaisių.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nariai pasidalino ieškomos markės ir spalvos automobilio sudaužytu priekiu nuotraukomis. Jų teigimu, mašina pastatyta ne taip toli nuo įvykio vietos – Šiaurės pr. 6 namo kieme. Vairuotojo aplinkui nematyti.

Gal per skubėjimą, o gal dėl kitų priežasčių, „Peugeot“ pastatytas skersai, anot kauniečių, nubraukta ir šalia stovinti „Opel“ transporto priemonė. Internetinės diskusijos dalyviai neabejojo, kad vairuotoją elgtis desperatiškai privertė girtumas.